Doprava zdarma po ČR a SR u objednávek nad 1800 Kč. K objednávce nad 2500 Kč navíc dostanete Lucky Alvin lískoořechový krém 40 g jako dárek zdarma.
V dubnu 1954 se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu po nejlepších cukrárnách a cukrářských výrobnách v Evropě. Jeho vášeň pro dokonalost v řemeslném cukrářství byla semínkem, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských čokoládoven: Bombons Blanxart.
Bean to chocolate je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na tabulky čokolády nebo čokoládové bonbony, které sám zabalí a prodá. Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao. Blanxart je tomuto přístupu věrný.
Zobrazen jediný výsledek
Active Filters:
Clear Filters