Při nákupu nad 2000 Kč je doprava v ČR a SR zdarma. Vzhledem k velkému množství objednávek není možné dodatečně přidávat další zboží.

Produkty

Filtry

Hydrophil vatové tyčinky do uší z bavlny a bambusu

55 
Tyčinky do uší neboli uchošťoury. Používat je prostě potřebujeme, protože občas máme v uších nepříjemno. Ale musí být nutně plastové? Musí končit v moři, kde…

Hydrophil pouzdro na mýdlo z pocínované oceli

99 
Praktické a designové pouzdro z pocínované oceli je perfektní alternativou k běžným plastovým mýdlenkám. Slouží k uchování a převážení vašeho oblíbeného tuhého mýdla a je tak ideálním parťákem…

Hydrophil bambusový mezizubní kartáček

119 
Minimalistické mezizubní kartáčky Hydrophil pro denní použití vám dají opravdový důvod k úsměvu. Jednoduše vyčistí i nejnedostupnější zubní mezírky, a pomohou tak zlepšit celkové zdraví ústní dutiny. Antibakteriální rukojeť je…

Primal Alchemy Immortal Shilajit

1 399 
Ayurvédsky čištěný, pránicky nabitý, přírodní tekutý Shilajit z Himalájí. Nejvyšší kvalita čistého Shilajitu na trhu.…

Angiolini 100% čokoládová tabulka bez přísad

189 
100% čokoládová tabulka ze 7 typů kakaa a bez cukru. Extrémně vybalancovaná. Umělecké dílo z kakaa od Angiolini z Itálie.…

Staub Litinová pánev s dřevěnou rukojetí 28 cm

3 899 
Staub litinová pánev s dřevěnou rukojetí se hodí pro rychlé smažení, pečení, glazování i pomalé karamelizování jídel. Volba náročných amatérů i velkých šéfkuchařů.…

Staub Litinová pánev s dřevěnou rukojetí 26 cm

3 699 
Staub litinová pánev s dřevěnou rukojetí se hodí pro rychlé smažení, pečení, glazování i pomalé karamelizování jídel. Volba náročných amatérů i velkých šéfkuchařů.…

Staub Litinová pánev s dřevěnou rukojetí 24 cm

3 399 
Staub litinová pánev s dřevěnou rukojetí se hodí pro rychlé smažení, pečení, glazování i pomalé karamelizování jídel. Volba náročných amatérů i velkých šéfkuchařů.…

Staub Litinová pánev s dřevěnou rukojetí 20 cm

2 999 
Staub litinová pánev s dřevěnou rukojetí se hodí pro rychlé smažení, pečení, glazování i pomalé karamelizování jídel. Volba náročných amatérů i velkých šéfkuchařů.…